Sådan vælger du den rigtige lommelygte

LED lommelygte
Sådan vælger du den rigtige lommelygte
Henrik Andersen
-
10/10/2022
-

De fleste af os ved, hvad en lommelygte er – en mobil lygte, du kan tage med dig, når du bevæger dig rundt. Det er dog de færreste, der er klar over, hvad man skal gå efter, når man skal vælge en ny lygte. I denne artikel får du mere information om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge lommelygte.

Vælg en lommelygte, som matcher dit behov

Før du vælger din lommelygte, skal du først og fremmest gøre dig nogle tanker om, hvornår du vil bruge lygten. Har du ikke nogen specifikke scenarier i tankerne, men er du blot på udkig efter en lygte, der kan fungere som reserve, hvis strømmen går, eller du skal på telttur, så kan du nøjes med en ganske almindelig lommelygte.

Skal du derimod bruge lommelygten til specifikke scenarier som eksempelvis en telttur, sheltertur eller en festival, så er det derimod en god idé at vælge en lommelygte, som kører på batterier, så du ikke er nødt til at have en strømkilde i nærheden. I stedet kan du blot skifte batterierne, hvorefter den fungerer igen.

Brug lommelygten som firmagave

Du kan også vælge at bruge en lommelygte som firmagave, hvis du ønsker at promovere din virksomhed på en anderledes måde. En firmagave skal ikke bare være skamløs selvpromovering, men derimod være en gave, som rent faktisk kan bruges – og her er lommelygten det oplagte valg.

Vælg eksempelvis en lommelygte med logo, som du forærer til medarbejdere, kunder og potentielle kunder. Hver gang de skal på telttur og medbringer lommelygten, så vil de blive mindet om din virksomhed. Mulighederne er mange, men det er oplagt at forære en lommelygte i firmagave, hvis du ønsker at give en firmagave, som rent faktisk kan bruges.

Hvor kraftig skal lommelygten være?

Uanset om du køber en LED lommelygte til dig selv, fordi du skal bruge den her og nu, eller om du køber mange lommelygter, som du kan forære til medarbejdere og kunder i firmagave, så skal du tage stilling til, hvor kraftig lommelygten skal være. Her er det lumens, du skal kigge på. Jo højere lumens, desto kraftigere lys.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!